Ride Report - Prima zi de "Fresh-snow"
Chiar daca unii am fost in Poiana, altii in Predeal, altii in Azuga sau cine mai stie pe unde, cert e ca majoritatea am prins prima zi adevarata de zapada din sezonul '08-'09 pe partie, imbracati, echipati si cu mare pofta de dat! Aveti mai jos...pareri si impresii.
1'st Day Of Fresh Snow - Brasowood



Am inceput bine sezonul. Nu doar eu, ci si o mare parte dintre iubitorii zapezii. Primul powder din sezonul asta in Poiana a fost mai bun ca cel de anul trecut. Drept dovada: numarul generos de snowboard isti care au bifat in agenda "first day of snow" in Brasowood.





Nu cred ca se intampla prea des, dar au fost mai multi boarderi decat skieri pe partie. As fi tentat sa spun ca au fost numai snowboard isti ...dar cine m-ar crede? In nici un caz Gino!

Oricum, atmosfera faina pe partie, toata lumea se stia cu toata lumea, de parca ar fi fost un gathering si nu o iesire la zapada. Multe gasti, din multe orase, multa zapada. Cel putin pana pe la ora 4 cand "astia cu snowboardurile lor " au scos la iveala pietre si buturugi, fapt care nu a oprit pe nimeni sa se dea in continuare, mai ales ca powder-ul viscolit pe marginea partiei si prin bucatile de padure ne cam facea cu ochiul.






  • Persoane interesate